fbpx

Over ons

Vanaf de westkust in Portugal runnen wij sinds 2016 een fietsenverhuur en bieden wij fiets en wandelvakanties aan. Begonnen als een kleinschalige fietsen verhuur is het nu een dynamische “active company” met diverse activiteiten.
Om de fietsen beter in te kunnen zetten zijn wij begonnen met het ontwikkelen van fietsvakanties. Inmiddels is dit gegroeid naar diverse soorten van fietsvakanties. Van groeps- fietsvakanties voor racefietsers, mountainbikers of E-bikes tot individuele standplaats- en trektocht fietsvakanties. Het uitzetten en begeleiden van reizen bleek een passie en al snel werd de stap naar wandelvakanties gemaakt. In 2019 bieden wij naast een begeleide groepswandel vakantie ook een individuele 9-daagse trektocht en een individuele 8-daagse standplaats wandelvakantie aan.
 

Al deze vakanties zijn authentiek en met een oog voor het milieu en natuur samengesteld. Op een persoonlijke wijze kunnen wij, in samenwerking met locale mensen, eenvoudig in spelen op vragen en wensen van onze klanten.   Dat dit gewaardeerd wordt, blijkt uit het feit dat we de Travel & Hospitality Award 2018 hebben gewonnen.

Uw gids en reisbegeleider: Gerben

Het liefst ben ik te vinden op de mountainbike om nieuwe routes en paden te ontdekken. Gewapend met kaart en GPS wordt elk pad verkend om de mooiste en uitdagende vakanties samen te stellen. Tijdens het maken van de eerste vakantie kwam ik ik erachter dat het verkennen en uitzetten van routes iets is waar ik goed in ben en veel voldoening uithaal.
De routes zijn allemaal authentiek en lopen niet over de bekende paden en wegen. Dit maakt iedere vakantie tot een unieke belevenis en geeft een goed beeld van dit schitterende gedeelte van Portugal. De Costa da Prata oftewel Silvercoast is in de zomermaanden niet te warm en blijvend groen. Dat maakt deze omgeving bijzonder geschikt voor actieve vakanties

Zelfs tijdens de wandel- en fietstochten die ik begeleid, wordt er soms afgeweken van de route om nieuwe paden en plekken te ontdekken. Dit betekend dat er in alle vakanties veel verrassingen en uitdagingen blijven bestaan.